Jaguar Asse
 

Wij kopen ook jouw wagen

Ontvang steeds de beste prijs, ongeacht het merk.

Jaguar Asse

Een familiebedrijf met meer dan 60 jaar expertise.

JAGUAR ELEKTRIFICATIE

Een elektrische Jaguar blijft nog steeds een Jaguar

JAGUAR E-PACE

Ontdek de Jaguar E-PACE, ook beschikbaar met PHEV-aandrijving met CO₂ vanaf 31 g/km.

JAGUAR F‑PACE

Ontdek de Jaguar F-PACE, ook beschikbaar met PHEV-aandrijving met CO₂ vanaf 37 g/km.

SVO Specialist Centre

Jaguar Asse is officieel erkend als SVO Specialist Centre. Exclusiviteit, luxe en prestaties!

Welkom in onze familie. Welkom bij Van Vaerenbergh.

Al meer dan 60 jaar staat de familie Van Vaerenbergh dagdagelijks voor jou klaar. Word jij binnenkort ook lid van onze familie? Breng dan zeker een bezoek aan onze concessie.

Lees meer

Wijzigingen fiscaliteit 2023 en fiscaalvriendelijke PHEV-modellen

Bestel een Plug-In-Hybride voor 1 juli 2023 en optimaliseer jouw fiscaal voordeel. Ontdek het volledige Plug-In-Hybride en elektrische gamma van Jaguar, met bijhorende fiscale voordelen.

Lees meer

5 JAAR GARANTIE

GENIET VANAF NU VAN EEN GARANTIE VAN 5 JAAR / 150.000 KM (EERST BEREIKTE LIMIET) OP ELKE NIEUWE JAGUAR. GEEN VERBORGEN KOSTEN. GEEN VRAAGTEKENS. GEEN VERRASSINGEN. ENKEL TOTALE GEMOEDSRUST.

MEER WETEN

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

VRAAG HIER UW AFSPRAAK

Nieuws

23/08/2023

Vacature: ervaren autoverkoper

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven autoverkoper die deel zal uitmaken van ons verkoopteam. Interesse? Lees dan zeker verder!

Lees meer
1/07/2023

Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

Lees meer
20/06/2023

Doorlopend open in juli en augustus

Om u deze zomer zo goed mogelijk van dienst te zijn, blijft onze concessie doorlopend open tijdens de maanden juli en augustus.

Lees meer
2/01/2023

Maak kennis met het geëlektrificeerde gamma van Jaguar

Beschikbaar op quasi het volledige Jaguar gamma en fiscaal aftrekbaar tot 100%. Ontdek hier welke Plug-In-Hybride of elektrische Jaguar het beste bij u past.

Lees meer
1/11/2022

Wij kopen ook jouw Jaguar

Kies voor een snelle en betrouwbare partner voor de overname van jouw huidige Jaguar. Dankzij onze sterke expertise in Jaguar krijg je steeds beste prijs, conform de markt.

Lees meer
14/07/2022

Jaguar What3Words Navigatie

Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

Lees meer
15/06/2022

Jaguar F-PACE SVR Edition 1988

Exclusief, inspirerend, luxueus, performant: van de F-PACE Edition 1998 worden slechts 394 exemplaren gebouwd. Elk een exemplaar is een perfecte manifestatie van adembenemende moderne luxe en rauw Jaguar vermogen.

Lees meer
20/09/2021

Jaguar SVO Specialist Centre

Jaguar Asse is het eerste, officiële SVO specialist centre in België.

Lees meer
1/12/2020

Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

Lees meer