Jaguar Asse
 
DE WERKPLAATS VAN JAGUAR ASSE

 Voor het onderhoud van uw auto kunt u steeds terecht bij de werkplaats van Jaguar Asse, waar een team van vijfentwintig specialisten voor u klaarstaat. Tot dat team behoren zowel onze baliemedewerkers als onze magazijniers, onze techniekers, onze werkplaatsverantwoordelijken en de after-sales manager. 

Optimale dienstverlening

 De garage van Jaguar Asse werkt als een geoliede machine. Onze medewerkers kennen hun job als geen ander en werken nauw met elkaar samen om u, onze klant, een optimale dienstverlening te bieden. Een correcte en snelle service verlenen is waar het in onze werkplaats elke dag opnieuw om draait!

Onderhoud

Om uw Jaguar in optimale conditie te houden, is het belangrijk dat u regelmatig een onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften laat uitvoeren. Als officiële Jaguar verdeler kennen wij uw Jaguar vanbinnen en vanbuiten tot in de kleinste details, waardoor wij alle onderhoudswerkzaamheden aan uw wagen steeds snel én vakkundig uitvoeren. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen dewelke aan extreme omstandigheden worden onderworpen vooraleer ze op de markt gebracht worden. Zo waarborgt Jaguar de optimale werking van uw wagen en bent u verzekerd van uw veiligheid en die van uw passagiers. 

Maak een afspraak

Snelservice

Kleine problemen durven zich weleens voordoen op de meest onverwachte en ongelegen momenten. U wou net op vakantie vertrekken of u heeft een belangrijke afspraak en uw Jaguar laat het afweten? Voor kleine reparaties aan uw Jaguar kunt u meteen terecht bij onze snelservice! Alle reparaties die geen uitvoerige diagnose of lange hersteltijd nodig hebben, voert onze snelservice onmiddellijk uit. Zo vervangen wij ruitenwisserbladen en banden terwijl u wacht. Verder controleren onze medewerkers ook meteen de bandenspanning en de vloeistofniveaus van uw Jaguar. 

Contacteer ons

Banden

Dat een Jaguar geen doorsnee wagen is, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Zeker op vlak van acceleratie en remkracht kent een Jaguar zijn gelijke niet. Voor een optimaal rijcomfort en de beste prestaties is het uiteraard wel belangrijk dat uw Jaguar voorzien is van de juiste banden. Sneeuw, ijs en ijzel vragen om aangepaste banden voor uw Jaguar. Met winterbanden heeft u meer grip op de baan, maar het is wel belangrijk om ze niet te vroeg op uw wagen te monteren. Vraag ook naar de mogelijkheden van ons bandenhotel, waarbij wij instaan voor een professionele stockage

Maak een afspraak

keuringsnazicht

Vanaf het vierde jaar moet u met uw Jaguar naar de autokeuring, met uitzondering van het vijfde jaar voor benzinewagens. Is uw Jaguar goed onderhouden? Dan zou die technische controle geen probleem mogen zijn! U bent graag zeker dat uw Jaguar helemaal in orde is? Dan kunt u hem altijd door ons laten controleren voor u hem laat keuren. Als Jaguar specialist weten wij als geen ander welke punten om bijzondere aandacht vragen. Wij voeren dit met plezier voor u uit zodat u een zorgeloos jaar tegemoet gaat met uw Jaguar.  Benieuwd naar de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. 

Maak een afspraak