Jaguar Asse
 
OVER JAGUAR ASSE

Een professionele aanpak met een familiale knipoog

Jaguar Asse, al jarenlang de grootste concessie van de Benelux, is een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw bestaat. In 1960 besloot André Van Vaerenbergh, die dan nog wagens herstelde in zijn oude schuur, om van zijn passie zijn beroep te maken en een garage op te richten. Amper twee jaar later was hij de trotse eigenaar van een gloednieuwe garage voor tweedehandsauto’s. Geleidelijk aan bouwt hij zijn garage verder uit: eerst komt er een mooie showroom bij en vanaf 1979 start hij met de verkoop van Austin Morris – Land Rover.

Ook zoon Ivo Van Vaerenbergh is dan al veel in de garage te vinden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij later in de voetsporen van zijn vader treedt en de garage overneemt samen met zijn vrouw Micheline Heymans. Zij bouwen nu samen verder aan het succesverhaal van de garage en bereiden stilaan de derde generatie voor. Zoon Paolo en dochter Fauve zijn reeds enkele jaren actief in het bedrijf om u ook de komende jaren te voorzien in uw mobiliteit. 

Ontdek hier ons aanbod

Klant is koning bij Jaguar Asse

Jaguar Asse beschikt niet alleen over een grote showroom maar ook over de ruimste voorraad aan nieuwe- en tweedehandswagens van België. Zo hebben wij continu meer dan 150 wagens tentoongesteld staan in verschillende kleuren, uitvoeringen, opties en accessoires. In het goed uitgeruste atelier en de carrosserie-afdeling staan dagelijks meer dan vijftien medewerkers klaar om de klanten op hun wenken te bedienen met de meest moderne aparatuur en technologie.

Jaguar Asse beschikt verder over een eigen carwash, een afhaal- en brengservice, een mooie wachtruimte voor klanten én een business corner waar u in alle rust kunt werken terwijl u op uw wagen wacht. Kortom: bij Jaguar Asse wordt alles gedaan voor een tevreden klant!

Zaakvoerders Ivo & Micheline Van Vaerenbergh en hun kinderen

Wachthoek met barista bar

Black-Box-Afleverzone

Ontvangstruimte voor klanten tijdens hun bezoek

Business Corner 

Ervaren, goed opgeleid team van medewerkers