Jaguar Asse
 
REPARATIE VANUW JAGUAR

 

Zelfs als u uw Jaguar in topconditie houdt, is er soms toch een reparatie nodig bij onverwachte problemen, een ongeval, slijtage of uit voorzorg. Dankzij onze specifieke kennis en ons vakmanschap als officiële Jaguarverdeler bent u bij Jaguar Asse altijd verzekerd van een snelle én goede herstelling.

6 redenen om de reparatie van uw 
jaguar over te laten aan een specialist

1. Wij coördineren de schadeafwikkeling van A tot Z en waarborgen ook de uitgebreide carrosseriegarantie. En natuurlijk adviseren en ondersteunen wij u bij de afwikkeling van de schade met uw verzekeraar.

2. Als Jaguar verdeler beschikken wij over gespecialiseerde apparatuur die een snelle en juiste diagnose garandeert bij schade.

3. Maximale expertise: onze monteurs volgden een intensieve Jaguar-training en kennen uw wagen dus door en door.

4. Optimale ondersteuning: voor specifieke technische knowhow kunnen wij rekenen op de assistentie van de Jaguarfabriek.

5. Snel herstel: Omdat wij beschikken over speciaal gereedschap en veel originele onderdelen op voorraad hebben, is het reparatieproces vaak een stuk sneller, preciezer en goedkoper.

6. Snelle levering: zelfs als we een reserveonderdeel onverwachts toch niet op voorraad hebben, hebben we het dankzij de centrale onderdelenmagazijnen van Jaguar binnen de 24 uur in huis.

reparatie van uw ruiten

Een sterretje in uw voorruit is erg vervelend. Gelukkig kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Meer nog: Jaguar Asse is beter dan wie ook in staat om uw ruit weer als nieuw te maken. Wij volgen namelijk de Jaguarprocedure en gebruiken enkel de specifiek voorgeschreven materialen. Zo behoudt uw ruit steeds zijn sterkte, wat van groot belang is voor de carrosserieconstructie van uw wagen.

Bovendien brengen we de financiële afwikkeling rechtstreeks bij uw verzekeraar in orde. Ook daar hoeft u zich dus helemaal geen zorgen meer over te maken.

Maak een afspraak

Schadereparatie

Het kan al eens gebeuren dat uw Jaguar (parkeer)schade oploopt. Gelukkig kunt u dan rekenen op de specialisten van Jaguar Asse.

Hoewel uw verzekeringsmaatschappij waarschijnlijk zelf een schadeherstelbedrijf zal voorstellen, bent u niet verplicht om uw reparaties bij hen te laten uitvoeren. Meer nog: als erkend Jaguar schadeherstelbedrijf zijn wij uw beste optie voor het herstellen van de schade.

Onze erkende partners zijn: AXA, Baloise, P&V Vivium en AG Insurance. Zelf zijn we ook erkend door Eurogarant.

Maak een afspraak

Reconditionering en spot repair

Een reconditioning van uw Jaguar houdt in dat we uw wagen schoonmaken, polijsten en in de was zetten. Daarbij maken we de lichtmetalen velgen en de kunststofonderdelen van uw auto grondig schoon. Ook uw ruiten en banden nemen we onder handen. 

Na reconditioning voelt en ziet uw Jaguar er weer als nieuw uit. Zeker bij een omruiling of verkoop, komt dit de restwaarde van uw Jaguar ten goede.

Zijn er kleine beschadigingen zichtbaar op uw Jaguar, bijvoorbeeld door een opengeslagen portier of steenslag? Daar ziet u al snel niets meer van na spot repair, een kostenbesparende herstelmethode waarbij het herstelwerk is gewaarborgd.

Maak een afspraak