Jaguar Asse
 

Welkom in onze familie. Welkom bij Van Vaerenbergh.

Word jij lid van
onze familie?

Geen nummer, wel deel van onze familie

Voor je familie ga je door het vuur. Logisch toch?! Als familiebedrijf doen wij hetzelfde voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt en begeleiden je daarom van begin tot einde met professioneel advies

Kies je voor een nieuwe wagen of toch maar beter voor een tweedehands exemplaar? Een berline of een SUV? Of zie je het bos door de bomen niet meer en twijfel je over diesel, benzine, Plug-In-Hybride of elektrisch? Samen overlopen we alle mogelijkheden zodat jij de juiste keuze maakt. 
Dankzij het ruime aanbod aan stockwagens kan je steeds verschillende kleuren en uitvoeringen, met een waaier aan opties en accessoires bezichtigen in onze showroom. Nergens anders heb je zo'n ruime keuze aan wagens die meteen beschikbaar zijn. 
Vraag een offerte aan

Jaguar Approved tweedehands

Ben je op zoek naar een tweedehandsauto en wil je deze in alle vertrouwen aanschaffen? Ook dan ben je bij Jaguar Asse aan het juiste adres. Het merendeel van onze tweedehands wagens dragen het Jaguar Approved-label, dat garant staat voor kwaliteit. Elke tweedehands Jaguar die voorzien is van dit label, werd met zorg nagekeken op 165 punten door onze vakmensen. Bovendien krijg je standaard op al onze Jaguar Approved tweedehandsauto's 2 jaar garantie mét wegassistentie. Zo kan je steeds met een gerust hart de baan op.

Benieuwd naar ons aanbod? Ontdek ze allemaal in onze showroom!

Ontdek hier ons aanbod tweedehandswagens

Kom langs voor een testrit bij Jaguar asse

Zin in een testrit? Dat kan! Van maandag tot en met zaterdag kan jij onze ruime vloot aan demovoertuigen komen testen om zo de auto van je dromen te vinden.  Ook voor een offerte op maat ben je bij Jaguar Asse altijd meer dan welkom.

Boek een proefrit