Jaguar Asse
 

Maak kennis met het geëlektrificeerde gamma van Jaguar

Er is altijd een fiscaal voordelige Plug-in Hybride of volledig elektrische Jaguar die bij u past.

Wijziging van de fiscaliteit voor 2023 

Sinds 1 januari is de fiscaliteit op bedrijfswagens een overgangsfase ingegaan. Dit heeft alles te maken met de vergroening van bedrijfsvoertuigen en de daarbijhorende fiscaliteit. Zo wordt de fiscale aftrekbaarheid van fossiele brandstofkosten voortaan begrensd op maximaal 50% voor alle Plug-In-Hybrides besteld vanaf 1 januari 2023, terwijl de fiscale aftrekbaarheid op de auto zelf nog steeds 100% kan bedragen. Bijkomende wijzigingen gaan in voege voor alle bestellingen geplaatst vanaf 1 juli 2023.

Belangrijk om te onthouden is dat de datum van bestelling bepalend is voor het fiscale stelsel vast te leggen. Indien je kiest voor een leasingformule dan moet ook de leasingovereenkomst ondertekend worden voor 1 juli 2023 om te genieten van een maximaal fiscaal voordeel. 

Klinkt dit als chinees in jouw oren en ben je niet helemaal thuis in deze materie? Geen probleem! Onze verkoopadviseurs begeleiden je graag en gaan dieper in op alle fiscale regels en voordelen. 

Hieronder kan je alvast het volledige gamma Plug-In-Hybrides en elektrische wagens van Jaguar ontdekken. 

Jaguar E-Pace

De E-PACE is Jaguar’s eerste compacte SUV. Het model is een unieke combinatie van fraai design, optimale wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. U geniet niet alleen van een zeer scherp leasetarief op de Jaguar E-PACE, maar ook van zijn lage verbruik van 2,0 l/100 km. De CO2-uitstoot van deze Plug-In-Hybride bedraagt slechts 32 g/km waardoor hij tot 100% fiscaal aftrekbaar is. 

 • Er is reeds een Jaguar E-PACE PHEV vanaf €63.200 BTW incl.
 • Tot 100% fiscaal aftrekbaar
 • 309 pk gecombineerd vermogen
 • 60 km rijbereik (WLTP*)
 • Laad voor 80% op in 30 min (via snellader)

Jaguar F-pace 

Een SUV die op de weg niet aanvoelt als een SUV? Dat is de Jaguar F-PACE. Deze praktische en efficiënte performance SUV van Jaguar met zijn vooruitstrevend design en eigentijdse luxe en is er nu ook als efficiënte Plug-In Hybride. Rij tot 53 km elektrisch en behaal een gemiddeld verbruik vanaf slechts 2,4 l/100 km. Ideaal voor woon-werkverkeer zonder te tanken.

 • Er is reeds een F-PACE PHEV vanaf €85.100 BTW incl.
 • Tot 100% fiscaal aftrekbaar
 • 404 pk gecombineerd vermogen
 • 53 km rijbereik (WLTP*)
 • Laad voor 80% op in 30 min (via snellader)
Boek een proefrit

Jaguar I-Pace 

De I-PACE is in de eerste plaats een Jaguar – een echte rijdersauto, met een ruim, luxueus interieur en fluisterstil Jaguar rijplezier. De elektromotoren en de vrijwel perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een onmiddellijk beschikbaar koppel van 696Nm voor de aandrijflijn van 400 pk. Dit geeft hem de wendbaarheid van een sportauto.

 • Er is reeds een I-PACE EV400 vanaf €82.075 BTW incl.
 • Voordeel Alle Aard: vanaf €105 per maand
 • 100% fiscaal aftrekbaar
 • 470 km rijbereik (WLTP*)
 • Laad voor 80% op in 30 min (via snellader)
Boek een proefrit

*WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. TEL (Test Energy Low, energietest licht) en TEH (Test Energy High, energietest zwaar) worden getoond als een gemeten bandbreedte onder WLTP-testomstandigheden. TEL geeft de zuinigste cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de lichtste set opties). TEH geeft de minst zuinige cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de zwaarste set opties). WLTP-wetgeving schrijft voor dat wanneer er een verschil van minder dan 5 g/km CO2 is tussen TEL en TEH, alleen TEH wordt vermeld.​