Jaguar Asse
 

Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

Jaguar elektrificatie

ONTDEK ONS GAMMA GEËLEKTRIFICEERDE MODELLEN

Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Bovendien zijn al onze modellen nu goed voor een fabriekswaarborg van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet). Ontdek hieronder wat Jaguar u te bieden heeft.

Ontdek de E-PACE

JAGUAR E-PACE PHEV

Alle voordelen van een Plug-in Hybrid met het gebruiksgemak van een compacte SUV. Jaguar's E-PACE biedt een unieke combinatie van prachtig design, uitstekende wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. Bovendien geniet u voortaan van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

 • Prijs vanaf € 63.200 btwi
 • WLTP CO₂-uitstoot vanaf 31 g/km
 • WLTP elektrische actieradius tot 62 km
 • BIV Vlaanderen: € 50,38 (Wallonië & Brussel: € 2.478,00)*
 • Jaarlijkse verkeersbelasting Vlaanderen: € 135,37 (Wallonië & Brussel: € 271,39)*
 • VAA: vanaf € 180,57/maand (bruto)*
 • Fiscale aftrekbaarheid: tot 100% (niet op brandstofkosten)*

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 

BELEEF EEN PROEFRIT

 

Ontdek de F-PACE

JAGUAR F-PACE PHEV

Onze luxe performance-SUV biedt een opwindende combinatie van de efficiëntie van een Plug-in Hybrid, dagelijks gebruiksgemak, spectaculair design en sportieve wendbaarheid. Bovendien geniet u voortaan van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

 • Prijs vanaf € 85.100 btwi
 • WLTP CO₂-uitstoot vanaf 37 g/km
 • WLTP elektrische actieradius tot 65 km
 • BIV Vlaanderen: € 50,38 (Wallonië & Brussel: € 4.957,00)*
 • Jaarlijkse verkeersbelasting Vlaanderen: € 249,82 (Wallonië & Brussel: € 486,02)*
 • VAA: vanaf € 243,13/maand (bruto)*
 • Fiscale aftrekbaarheid: tot 100% (niet op brandstofkosten)*

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 

BELEEF EEN PROEFRIT

 

Ontdek de I-PACE

JAGUAR I-PACE (100% ELEKTRISCH)

De Jaguar I-PACE, onze eerste volledig elektrische SUV, combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto en brengt u van 0-100 km/u in 4,8 seconden. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder emissies. Bovendien geniet u voortaan van een fabrieksgarantie van 5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).

 • Prijs vanaf € 82.075 btwi
 • WLTP CO₂-uitstoot: 0 g/km*
 • WLTP elektrische actieradius tot 470 km
 • BIV Vlaanderen: € 0,00 (Wallonië & Brussel: € 61,50)*
 • Jaarlijkse verkeersbelasting Vlaanderen: € 0,00 (Wallonië & Brussel: € 92,93)*
 • VAA: vanaf € 268,29/maand (bruto)*
 • Fiscale aftrekbaarheid: tot 100%*

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 

BELEEF EEN PROEFRIT

FISCALITEIT

In tijden van veranderende fiscaliteit geven onze verkoopsadviseurs u graag professioneel advies om uw fiscaal voordeel te optimaliseren, gaande van fiscale aftrekbaarheid tot Voordelen van Alle Aard. Ons advies: bestel uw PHEV of 100% elektrische Jaguar vóór 1 juli 2023.

VRAAG EEN AFSRPAAK

JAGUAR GARANTIE

Al onze modellen genieten standaard van een garantie van 5 jaar/150.000 km (eerst bereikte limiet), een abonnement van vijf jaar op InControl Remote en een uitgebreide Jaguar Assistance dekking, jaarlijks gratis verlengbaar – onder voorwaarden.

MEER WETEN

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

VRAAG EEN AFSPRAAK

LAGE EIGENDOMSKOSTEN

Elektrisch rijden doet u profiteren van aanzienlijke belastingvoordelen. En omdat de emissieheffingen, lage-emissiezones en soms ook parkeerbeperkingen van talrijke steden niet van toepassing zijn, blijven de voordelen zich opstapelen. Ons verkoopsteam geeft u graag het juiste advies en helpt u bij de keuze van het juiste model in functie van uw behoeften.

VRAAG EEN AFSRPAAK

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK

Aangezien een elektrische auto grotendeels thuis wordt opgeladen, kunt u uw tijd beter afstemmen op de dingen die u wilt doen. U laadt eenvoudigweg 's avonds op, 's ochtends bent u klaar voor vertrek. We verstrekken u graag de nodige informatie i.v.m. de verschillende oplaadmogelijkheden, zowel thuis als op verplaatsing.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

ONTDEK HET JAGUAR GAMMA

GEEN UITLAATEMISSIES

Auto's die alleen door een accu worden aangedreven, bereiken maximaal vermogen zonder emissies. En doordat er steeds meer hernieuwbare energiebronnen aan het elektriciteitsnet worden toegevoegd, worden elektrische auto's elk jaar schoner. Ook het zuiver elektrisch rijbereik wordt met de jaren groter, dankzij intensieve investeringen en ontwikkelingen in de accutechnologie.

ONTDEK HET JAGUAR GAMMA

BELEEF EEN PROEFRIT

EEN KARAKTERISTIEKE RIJERVARING

Elektrische technologie is niet alleen ongelooflijk stil, maar zorgt ook voor onmiddellijk accelereren zonder vertraging en zonder schakelonderbrekingen. Dit betekent een kenmerkende soepele en responsieve rijervaring bij alle snelheden. Test onze elektrische voertuigen bij ons op eenvoudige aanvraag.

BELEEF EEN PROEFRIT

ONTDEK HOE ELEKTRISCH RIJDEN BIJ U PAST

De gratis GO I‑PACE-app analyseert uw ritten en vertelt u waar en wanneer u kunt opladen en hoeveel u kunt besparen.

DOWNLOAD VOOR IOS

DOWNLOAD VOOR ANDROID

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Alle prijzen en specificaties zijn geldig op moment van publicatie en kunnen veranderen bij de overschakeling naar een volgend modeljaar. Onze verkoopsadviseurs informeren u graag over de levertermijnen alvorens u een bestelling plaatst. Datum van laatste update: 03/01/2023.

*Alle eventuele cijfers m.b.t. fiscaliteit en financiële voordelen zijn geldig op moment van publicatie, voor particulieren en/of professionelen (met uitzondering van operationele leasing, waarvoor andere tarieven mogelijk zijn) en onder voorbehoud van wijziging door de bevoegde autoriteiten. Datum van laatste update: 03/01/2023.

FOTOGALERIJ