Jaguar Asse
 

Welkom bij de nummer één Jaguar verdeler van België

UW THUIS VOOR
EEN JAGUAR

Ruimste aanbod van België 

Jaguar Asse is al meer dan 10 jaar lang de nummer één verdeler van Jaguar in België. We heten u zoals steeds van harte welkom in onze concessie! Kom gerust eens langs en geniet van bijzondere voorwaarden op alle modellen in voorraad.

Eén van de grootste troeven van Jaguar Asse is de ruime voorraad aan nieuwe wagens. Jaguar Asse heeft meer dan 50 nieuwe wagens die meteen voor u beschikbaar zijn in tal van verschillende kleuren en uitvoeringen, en met een waaier aan opties en accessoires. Nergens anders heeft u zo een ruime keuze aan wagens die meteen beschikbaar zijn.

Ontdek hier ons aanbod nieuwe wagens

JAGUAR APPROVED TWEEDEHANDS

U wil liever een tweedehandsauto kopen? Ook dan bent u bij Jaguar Asse aan het juiste adres. Het merendeel van onze tweedehands wagens dragen het Jaguar Approved-label, dat garant staat voor kwaliteit. Elke tweedehands Jaguar die voorzien is van dit label, werd met zorg nagekeken op 165 punten door onze vakmensen. Bovendien krijgt u op al onze Jaguar Approved tweedehandsauto’s standaard 2 jaar garantie mét wegassistentie. Zo kunt u steeds met een gerust hart de baan op.

Benieuwd naar ons aanbod? Meer dan 50 jonge tweedehandsauto’s wachten op u in onze showroom!

Ontdek hier ons aanbod Approved-wagens

Kom langs voor een testrit bij jaguar asse

Zin in een testrit? Dat kan! Van maandag tot en met zaterdag kunt u onze ruime vloot aan demovoertuigen komen testen om zo de auto van uw dromen te vinden. Ook voor een offerte op maat bent u bij Jaguar Asse altijd meer dan welkom.

Boek hier uw proefrit