Jaguar Asse
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 23/08/2023

  Vacature: ervaren autoverkoper

  Wij zoeken een enthousiaste, gedreven autoverkoper die deel zal uitmaken van ons verkoopteam. Interesse? Lees dan zeker verder!

  Lees meer
 • 1/07/2023

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

  Lees meer
 • 20/06/2023

  Doorlopend open in juli en augustus

  Om u deze zomer zo goed mogelijk van dienst te zijn, blijft onze concessie doorlopend open tijdens de maanden juli en augustus.

  Lees meer
 • 2/01/2023

  Maak kennis met het geëlektrificeerde gamma van Jaguar

  Beschikbaar op quasi het volledige Jaguar gamma en fiscaal aftrekbaar tot 100%. Ontdek hier welke Plug-In-Hybride of elektrische Jaguar het beste bij u past.

  Lees meer
 • 1/11/2022

  Wij kopen ook jouw Jaguar

  Kies voor een snelle en betrouwbare partner voor de overname van jouw huidige Jaguar. Dankzij onze sterke expertise in Jaguar krijg je steeds beste prijs, conform de markt.

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 15/06/2022

  Jaguar F-PACE SVR Edition 1988

  Exclusief, inspirerend, luxueus, performant: van de F-PACE Edition 1998 worden slechts 394 exemplaren gebouwd. Elk een exemplaar is een perfecte manifestatie van adembenemende moderne luxe en rauw Jaguar vermogen.

  Lees meer
 • 20/09/2021

  Jaguar SVO Specialist Centre

  Jaguar Asse is het eerste, officiële SVO specialist centre in België.

  Lees meer
 • 1/12/2020

  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer